Känner mig bitter

Livet kan vara jobbigt ibland. Kommer till skolan 08.15 och får reda på att jag inte börjar försen 12.00. Gråter. Inte nog med det sitter jag brevid ett "sångrum" och mitt humör blir inte bättre av att det är någon därinne som sjunger så sjukt falskt så jag vet inte vad. Har lust att slita upp dörren och skrika "HÅLL KÄFTEN MIN DAG ÄR FÖRSTÖRD" eller nått. Nej nu ska jag försöka bestämma mig om det är värt att åka hem eller stanna i skolan. Puuusss från el bitterfitta

segis

nu tänker jag ta tag i den sista "riktiga" dagen på lovet och fixa iordning mig för en fika med Eira. Har legat och slappat hela dagen, framför Paradise Hotell Norge, haha. I love it. Nej, men nu; dusch. Sen; stan!

Är hos elin

 
Sitter och ringer lite samtal och fixar, hemma hos elin. Har hållt på med detta hela dagen, ringt telenor, polis och så vidare..

Det handlar om ett företag som försöker lura folk på pengar. Det är helt sjukt. Den här mannen har hållt på sedan 2003 med exakt likadana lurendrejerier, och har tjänat äckligt mycket pengar på det. Nu har det gått för långt, när till och med en 7åring blir hotad att han måste betala in en böter på flera tusen spänn, för något som den inte enns har gjort. Elin Andersson Köhler har fått fakturor och sms hemskickade och nu hotar detta "företaget" med att hänga ut de som inte betalar in pengarna. Elin anklagas för att ha ladda ner pornografi (på mobilen), något som inte stämmer. ”JD Finance” (företaget) står precis imellan vad som är emot och med lagen, men att anklaga, hota och kräva pengar för något som en människa inte gjort, det är fan helt sjukt!

Läs mer om detta;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/minekonomi/article16003890.ab

http://www.internetsweden.se/nidbild-av-svenskt-rattsvasende/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16017363.ab


Testar with le mobil

Jao


finisar

 

 

halo

saknar bloggen jao.. haha fan va jag whinar om det, men men, that's just the way it is. 
btw, besök bästis blogg
puuuss sålängee

RSS 2.0