HAIR TALK

PICTURE 1 - Augusti 2011, mitt naturliga hår, innan jag hade färgat håret någon gång innan. Bara solblekt!
PICTURE 2 - April 2012, efter första färgningen! Var sjukt nöjd. 
PICTURE 3 - Juni 2012, började exprimentera mer och mer med håret, och bestämde mig att göra en svart dip dye. 
PICTURE 4 - Juli 2012, lyckades få till den bruna färg jag alltid velat ha! 
PICTURE 5 - Gick loss igen och gjorde en ny dip dye med hjälp av blekningsmedel. Slet på håret som fasen, men jag var iallafall nöjd! Sjukt snyggt tycker jag fortfarande
PICTURE 6 - December 2012, went crazy och färgade håret mörk mörk brunt, näst intill svart!
PICTURE 7- Februari 2013, bestämde mig för att bli blond, Serena Van Der Woodsen blond. Gick till frissan och fick en avfärgning och allt vad det innebar.
PICTURE 8 - Mars 2013, Gjorde ytteligare en avfärgning hos frissan i mitt mål om att bli blond. 
PICTURE 9 - Juni 2013, efter många behandlingar med Silver Schampo och olika "naturliga" blekningsmetoder samt en guld-aktig toning så såg jag mig själv som Serena VDW blond. 
 
Det är näst in sjukt att jag har gått från (nästan) svarthårig till blond på mindre än ett halvår. Det har dock kostat skjortan, och tagit väldigt mycket tid, men jag är så nöjd så! Dock är jag ju en sån person som tröttnar väldigt fort tyvvär, så nu har jag börjat planera att färga mitt hår ljusbrunt igen, haha! 

sardinien, juni 2013

lite bilder från Alghero, Sardinien. en av många fina resor jag gjort!
pic1 // från en "droppstensgrotta" jag och mamma besökte en av dagarna. Vattnet var så kristallklart att det såg ut att vara en spegel. (ni förstår väll dock att det var mycket finare i verkligheten)
pic2 // jag en av kvällarna påväg till en resturang i Algehro.
pic3 // gelato! vet inte hur mycket glass jag åt under resan, haha!
pic4 // påväg till grottan med båten. sjukt häftig natur. och ni skulle sett vattnet! det var så mörkblått att man inte enns kan föreställa sig det! 
 
 

PAOW PAOW

Är det någon mer än jag som tycker att Paow, Paulina Danielsson, är sjukt snygg!? Vet inte vad det är som jag har fastnat för, men på något sätt tycker jag bara att hon är så satans snygg! Lätt en av de snyggaste tjejerna i Sverige! Och älskar hennes sleeve, älskar älskar älskar. Så sjukt ball är den. Hon blir ju snyggare för varje dag som går. 

me and god we don't get along

pic1, Lady Gaga ARTPOP // pic2, Tumblr (unknown) // pic3, Same as before // pic4, little me...

RSS 2.0